Detenen un clan familiar que venien drogues en locals del Garraf

La policia va identificar part dels seus proveïdors, ubicats a Martorell i Vilafranca

Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb agents del Cos Nacional de Policia, van detenir el passat 22 d'abril, set homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

FQkCHjuXoAgXVpG

La investigació conjunta entre Mossos d'Esquadra i Policia Nacional es va iniciar quan es va tenir coneixement que en dos establiments comercials oberts al públic, ubicats al municipi de Sant Pere de Ribes, es venien substàncies estupefaents. Amb aquesta informació es va muntar un equip conjunt d'investigació que va permetre identificar el responsable d'aquesta activitat il·legal, un home que ja havia estat detingut l'any 2014 per il·lícits penals de la mateixa naturalesa.

FOTO 2

FOTO 3

Els agents van esbrinar que el principal investigat havia retornat a l'activitat delictiva de la venda de substàncies estupefaents, concretament cocaïna, haixix i marihuana, a consumidors finals. Cal esmentar que la venda de les drogues es realitzava en un supermercat, un bar i un gimnàs de Sant Pere de Ribes.

FOTO 4

b0b8ffe1 e65b 4afd 809e 51510a9b3a21

L'investigat era coneixedor de les pràctiques policials i dificultava la investigació policial, interactuant en un entorn hermètic. Així i tot, es va aconseguir identificar part dels seus proveïdors, ubicats a les localitats de Martorell i Vilafranca del Penedès.

FOTO marto poli

El passat 22 d'abril es va fer la fase final de la investigació amb onze entrades i registres (tres domicilis a Martorell), sota la tutela del Jutjat d'Instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú, en els domicilis dels investigats i els establiments comercials on es desenvolupava l'activitat delinqüencial situada als municipis de Martorell, Sant Pere de Ribes i Vilafranca del Penedès.

b433d68d 587d 4baa 8a25 bc4d68a110a9

Durant els registres, on també va col·laborar la Policia Local de Sant Pere de Ribes, es van intervenir 80.000 euros en efectiu, 125 monodosis de cocaïna, 60 grams de cocaïna, 50 barretes d’haixix, 225 monodosis de marihuana, una arma de foc, així com estris per a dosificar les drogues.

Finalment, es va detenir set persones per la comissió d'un delicte continuat contra la salut pública i es van denunciar set persones més per situació irregular al país. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l'ingrés a presó de quatre dels detinguts. La resta van quedar en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Policia Nacional

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix