Espectacular accident d’un camió a la carretera l’N-II, a Martorell

El seu conductor ha hagut de ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge en estat molt greu

Un conductor ha quedat en estat molt greu en el matí d'aquest dissabte en encastar-se la cabina del camió que conduïa contra el pilar d'un pont en la carretera N-II, en el municipi de Martorell.

L'accident, del que es desconeix la causa, ha tingut lloc al voltant de les nou del matí en un tram de la carretera N-II que passa sota un pont, on el camió s'ha encastat contra un dels pilars que ho sustenten, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

camio encastat 2

Al lloc de l'accident s'han traslladat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han treballat “en una operació molt complicada” per rescatar al conductor, que ha quedat atrapat en el fons de cabina.

L'home ha estat traslladat “en estat molt greu” en helicòpter fins a l'Hospital de Bellvitge, segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat també al lloc del sinistre altres dues ambulàncies.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix