Mor la passatgera d’una moto a Sant Joan Despí

Imprimeix

El tràgic succés va passar a l'A-2, al municipi baixllobregatí, quan la motocicleta va sortir-se de la via i va xocar contra una tanca

La passatgera d'una motocicleta va morir ahir en un accident a l'autovia A-2, a l'altura de Sant Joan Despí, en sortir-se de la via i xocar contra una tanca, ha informat aquest dilluns el Servei Català de Trànsit (SCT). El sinistre va succeir ahir a la tarda, al voltant de les 18 hores, al punt quilomètric 606 de l'A-2, a Sant Joan Despí, per motius que encara s'estan investigant.

Captura de pantalla 2022 03 21 a las 11.46.56

Arran de l'accident, els Mossos d'Esquadra van mobilitzar tres patrulles i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar dues ambulàncies. Encara que inicialment el conductor de la moto i l'acompanyant van ser traslladats a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí en estat menys greu, posteriorment l'acompanyant, una dona de 44 anys i veïna de Barcelona, va morir.

Captura de pantalla 2022 03 21 a las 11.48.16

Amb aquesta víctima ja són 31 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Actualment, els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes de l’accident mortal.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu