Detinguts dos homes per robatoris i un furt a Abrera i Viladecans

Imprimeix

Els arrestats, que havien realitzant vuit delictes en només 21 dies, en diferents municipis catalans, treballaven esporàdicament junts i de forma coordinada 

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell conjuntament amb la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) van detenir, dimarts 8 de març, dos homes de 22 i 40 anys, com a presumptes autors de cinc robatoris amb força a interior de domicili, dos robatoris amb força a interior de vehicle i un furt a l’àrea metropolitana de Barcelona.

FIPyO5kWQAEkqkW

La investigació es va iniciar a mitjans del mes de febrer quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle estacionat en un centre comercial d’Abrera. Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, entre d’altres gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor dels fets.

Dies després els investigadors van aconseguir esbrinar que la persona investigada hauria comès diversos delictes, principalment furts i robatoris a diferents municipis del territori català i que treballava esporàdicament de forma coordinada amb un altre home per cometre els robatoris.

mort martorell

Concretament, els investigadors van determinar que en un període de vint-i-un dies aquestes persones havien comès  quatre robatoris amb força a interior de domicili als municipis d’Abrera, Igualada, Rubí i Sant Cugat del Vallès.  Així mateix, els investigadors també van aconseguir relacionar-los amb dos robatoris amb força a interior de vehicle als municipis d’Abrera i Barcelona i un furt a una persona d’edat avançada a Viladecans.

Els investigadors van dur a terme un dispositiu per detenir els dos homes investigats i finalment, el 8 de març, van ser detinguts in fraganti després de cometre un robatori amb força en un domicili de Lliçà de Vall. Durant l’escorcoll els agents van localitzar les joies, els diners i els objectes que acabaven de sostreure.

Els arrestats van passar a disposició judicial el dijous 10 de març i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)