Presó provisional per al detingut per la mort de la seva germana a Olesa

Imprimeix

La Guàrdia Civil va trobar en la finca rural del municipi del Baix Llobregat Nord, on viu el presumpte autor, restes humanes amb aparents signes de violència que serien de la dona

El jutjat d'instrucció número 7 de Martorell en funcions de guàrdia ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut el passat 3 de març per la mort de la seva germana, que feia anys que estava desapareguda, a Olesa de Montserrat.

guardieta civileta

La Guàrdia Civil va trobar en la finca rural del municipi del Baix Llobregat Nord on viu el detingut restes humanes amb aparents signes de violència que serien de la seva germana. En un comunicat, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha explicat aquest dilluns que el jutge va decretar ahir presó provisional, comunicada i sense fiança per un delicte d'homicidi amb l'agreujant de parentiu. També ha indicat que la causa es remet al jutjat d'instrucció número 4 de Martorell, que és qui té obertes les diligències.

Fonts de la Guàrdia Civil han explicat que la troballa del cadàver, que va ser possible gràcies a l'ajuda de gossos detectors de restes biològiques i altres unitats especialitzades, és fruit d'una investigació que es remunta a diversos mesos enrere.

guardieta civitea gossos

La Guàrdia Civil investigava la desaparició d'una dona de la qual no se sabia res des de feia anys, per la qual cosa estudiaven la possibilitat d'una desaparició no voluntària, però sobre la qual tampoc s'havia presentat mai cap denúncia.

Com a resultat d'aquesta investigació, i amb l'autorització del jutjat de Martorell, agents de l'institut armat van procedir dijous passat 3 de març a l'entrada i registre de la finca situada al terme municipal d'Olesa de Montserrat, on van trobar unes restes humanes que podrien ser de la dona desapareguda fa anys.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil