Troben el cadàver d’una dona en una finca d’Olesa de Montserrat

Imprimeix

Podria ser d’una persona desapareguda fa anys i s’ha detingut un home per la seva presumpta implicació en la mort

La Guàrdia Civil investiga les restes humanes amb aparents signes de violència trobades en una finca rural d'Olesa de Montserrat, que podrien ser d'una dona desapareguda fa anys, i ha detingut un home per la seva presumpta implicació en aquesta mort.

Segons ha avançat La premsa del Baix de fonts de la Guàrdia Civil, agents de l'institut armat van descobrir ahir a la tarda les restes d'un cadàver en aquesta finca rural, amb signes de violència en una primera avaluació.

Fonts de la Guàrdia Civil han explicat a la nostra publicació que la troballa d'aquest cadàver, realitzat amb l'ajuda de gossos detectors de restes biològiques i altres unitats especialitzades, és fruit d'una investigació que es remunta a diversos mesos enrere. La Guàrdia Civil investigava la desaparició d'una dona de la qual no se sabia res des de fa anys, per la qual cosa barrejaven la possibilitat d'una desaparició no voluntària, però sobre la qual tampoc s'havia presentat mai cap denuncia.

Captura de pantalla 2022 03 04 a las 13.21.16

Com a resultat d'aquesta investigació, i amb l'autorització del jutjat de Martorell, agents de la Guàrdia Civil van procedir ahir a l'entrada i registre d'aquesta finca situada al terme municipal d'Olesa de Montserrat, on van trobar unes restes humanes que podrien ser de la dona desapareguda fa anys. Després de la troballa, la Guàrdia Civil ha detingut l'home que resideix en aquesta finca per la seva presumpta implicació en aquesta mort.

Fonts de la Guàrdia Civil han precisat que el detingut no és la parella de la dona desapareguda, encara que sí guarda una relació amb aquesta, ja que és el germà de la dona desapareguda. Ara s'està a l'espera dels resultats de les anàlisis forenses per determinar si es tracta de la dona que va desaparèixer fa anys. La investigació de la Guàrdia Civil continua oberta per aclarir els fets.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil