Detingut un home a Sant Feliu per quatre robatoris en farmàcies

Imprimeix

Utilitzava el mateix modus operandi i la mateixa roba pels atracaments

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un home acusat de quatre robatoris en farmàcies de Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat en vint dies, sempre amb el mateix modus operandi i la mateixa roba, que portava fins i tot el dia de la seva detenció.

Fonts dels Mossos han informat que l'home està acusat de robar una farmàcia en L'Hospitalet l'11 de gener; altres dos en l'Eixample barceloní el 21 d'aquest mes, i una altra més el dia 31 en aquest mateix districte.

L'home lluïa sempre la mateixa roba per perpetrar els atracaments i fins i tot era la que portava quan va ser detingut en els passats dies a Sant Feliu de Llobregat. El lladre entrava a les farmàcies i demanava una medicació que requeria que els empleats anessin a la rebotiga, moment que aprofitava per robar en la caixa registradora.

Captura de pantalla 2022 02 20 a las 17.23.58

Si els empleats l'enxampaven, feia ús de la violència per perpetrar el robatori i sortia fugint. A més de pels robatoris, l'home, de nacionalitat espanyola i nascut el 1975, està acusat d'un delicte de lesions lleus.

Redacció / Fotos-Vídeos: Mossos d’Esquadra