El detingut de matar la seva parella diu que s’havia ferit en una discoteca

La dona és la primera víctima mortal de violència masclista d’aquest any a Catalunya

L'home de 52 anys detingut ahir com a presumpte autor de la mort a Martorell la seva parella, Mercedes, de 51, va declarar quan se li va preguntar a què es devia la seva ferida i les taques de sang que presentava que s'havia barallat la nit de divendres en una discoteca.

IMG 8328 scaled

L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va informar ahir a la nit durant el minut de silenci convocat en la localitat per la mort de la dona que el cas es va conèixer en el matí del dissabte en trucar uns veïns a la Policia Local per alertar de la presència d'un home en actitud sospitosa en un aparcament. Quan els agents es van personar en el lloc, segons l'alcalde, van comprovar que l'home tenia una ferida, taques de sang i que estava molt desorientat. En ser preguntat per l'origen de les taques i la ferida, els va respondre que havia tingut una baralla en una discoteca la nit del divendres al dissabte. L'actitud de l'home i el seu estat van portar als agents “a gairebé forçar-lo” per ser traslladat a l'hospital, per a una revisió mèdica. Els agents, malgrat això, “es van olorar alguna cosa”, segons l'alcalde, per la qual cosa una altra patrulla es va personar en l'habitatge de l'home. En arribar la policia, els agents es van trobar amb la porta oberta i el cadàver de la dona a terra, víctima d'una mort molt violenta.”

IMG 8351 scaled

Mercedes és la primera víctima mortal de violència masclista aquest any a Catalunya. Des de l'any 2012, n'hi ha hagut 101 feminicidis, segons les dades de la Generalitat.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix