Detingut a Martorell com a presumpte autor de la mort de la seva parella

L’autor dels fets ha estat trobat ferit al domicili i ha estat ingressat en un centre hospitalari

Un home de 52 anys ha estat detingut aquest dissabte com a presumpte autor de la mort de la seva parella en un habitatge de Martorell, han informat els Mossos d'Esquadra. L'home, que ha estat trobat ferit al domicili, es troba en aquests moments ingressat en un centre hospitalari per ser atès i s'ignora de moment el seu estat, segons fonts de la policia catalana.

FL4n5yPWUAYXhPG

El succés ha tingut lloc en el matí d'aquest dissabte en un domicili de Martorell, la policia local del qual ha estat alertada al voltant de les 11:00 hores que en un habitatge de la localitat hi havia una dona morta i un home, la seva parella, ferit. Els agents de la DIC de la Regió Policial de Metropolitana Sud han obert diligències per esclarir les circumstàncies del fet. La investigació queda oberta i sota secret d’actuacions.

mort marto

mort marto 2

Mes d'un centenar de persones es va aplegar dissabte a les 19:30 hores a la plaça de la Vila, on han dipositat espelmes i han portat una pancarta amb el lema: "Si ens toquen a una, ens toquen a totes", signada pel col·lectiu feminista de Martorell. En un acte molt emotiu i en el qual ha predominat el silenci, els concentrats han expressat el seu rebuig a la violència masclista.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)-Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix