Queden en llibertat els últims quatre detinguts en l’operació a Cornellà

Imprimeix

El jutjat d'instrucció número 4 de Cornellà té la causa oberta pels delictes de prevaricació, malversació i frau en l'administració pública

El jutjat d'instrucció número 4 de Cornellà de Llobregat ha deixat en llibertat els últims quatre detinguts en l'operació per presumpte desviament de fons a l'Ajuntament de Cornellà a través del Consell Esportiu de l'Hospitalet que seguien en dependències policials.

Els quatre arrestats han passat aquesta tarda a disposició judicial i, després d'acollir-se al seu dret a no declarar, han quedat en llibertat, igual que la resta de detinguts que ja van quedar en llibertat ahir mateix en seu policial, com investigats en el procediment, ha detallat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Entre aquests quatre detinguts que han passat a disposició judicial figuren l'exregidor d'Esports, José Manuel Parrado, i l’extècnic d’esports i actual president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, el collbatonenc Salvador Valls.

Captura de pantalla 2022 02 14 a las 21.25.54

El jutjat d'instrucció número 4 de Cornellà té la causa oberta pels delictes de prevaricació, malversació i frau en l'administració pública. La recerca deriva de la causa per un presumpte desviament de subvencions al Consell Esportiu de l'Hospitalet de Llobregat en la qual està investigada l'alcaldessa del municipi i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, del PSC.

La jutge de l'Hospitalet va obrir una peça separada, que va enviar als jutjats de Cornellà, davant les sospites d'un suposat desviament de fons del consistori per a benefici personal, a través d'un contracte de serveis signat amb el Consell Esportiu de l'Hospitalet de Llobregat.

IMG 2651 detencio

Agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional van registrar durant hores les oficines de l'Ajuntament de Cornellà, i especialment les de l'àrea d'Esports, així com la seu del Consell Esportiu del Baix Llobregat, en el marc d'una operació que es va saldar amb onze detencions, en la seva majoria tècnics municipals.

Redacció / Fotos: LPdB