Roben a una persona d’edat avançada després de retirar diners del banc

Els lladres, que van ser detinguts i que havien vigilat la víctima, van distreure l'home al pàrquing d'un mercat de Sant Just Desvern per tal d'aconseguir el seu objectiu

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria d'Esplugues de Llobregat van detenir, el dimarts 1 de febrer, dos homes i una dona de 31, 46 i 60 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força interior de vehicle.

DKk4iuVXcAAlkfL

La investigació es va iniciar a mitjans del mes de gener, quan els agents van tenir coneixement que tres persones havien sostret un sobre amb una quantitat elevada de diners a un home octogenari de Sant Just Desvern. Els agents van comprovar que la víctima havia retirat els diners en efectiu de la seva entitat bancària on estava essent vigilat pels autors dels fets, que el van seguir fins al pàrquing d'un mercat on tenia el vehicle estacionat. Al pàrquing,  una de les tres persones que el van seguir, una dona, el va distreure mentre que els altres dos van agafar el sobre amb els diners de l'interior del seu vehicle. Gràcies a les gestions d'investigació, els agents van aconseguir identificar els presumptes autors i finalment, el 1 de febrer, agents de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat els van localitzar i detenir. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

roben caixer

A l'hora de treure diners d'un caixer i a l'oficina bancària, els Mossos d'Esquadra recomanen:

. Quan hagueu d'utilitzar els caixers automàtics, procureu que siguin interiors i que es puguin tancar amb pestell. En tot cas, no deixeu que ningú se us acosti massa.

. Eviteu treure quantitats importants de diners en efectiu. Si no ho podeu evitar, és recomanable que algú de confiança us acompanyi i que els guardeu en un lloc segur.

. Si opteu per guardar els diners dins la bossa de mà, és convenient que la porteu creuada al davant, mai a l'esquena, i que tingui una tanca segura, que no us la puguin obrir en un moment de distracció.

. Quan sortiu de l'oficina bancària, pareu atenció per evitar distraccions provocades per estranys, que se us poden acostar amb la intenció de robar-vos.

. Estigueu atents que ningú us segueixi fins a casa, vulgui entrar amb vosaltres al vestíbul de l'edifici o truqui a la porta poc després amb qualsevol excusa. 

 

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix