A presó el ‘Top 1’ dels delinqüents del Baix Llobregat

Al gavanenc el van tornar a detenir ‘in fraganti’ quan estava robant en un col·legi de Sant Boi

Finalment, el gavanenc de vint-i-cinc anys i anomenat per la policia el ‘Top 1’ dels lladres del Baix Llobregat ha ingressat a la presó. Al jutge se li ha acabat la paciència. L’home va tornar a ser sorprès pels Mossos d’Esquadra en ple delicte. Aquest cop va ser el passat dijous 3 de febrer a Sant Boi de Llobregat quan tractava d’endur-se’n tres ordinadors d’un centre escolar.

Segons fonts municipals, el jove té diagnosticada una minusvalidesa per un trastorn mental que no li impedeix ser plenament conscient del que fa i de les conseqüències que tenen els seus actes. Darrerament però, les seves reaccions havien estat més i més violentes, enfrontant-se als agents i a les seves víctimes. En una de les últimes ocasions que va ser detingut va amenaçar amb lesionar-se en l’àrea de custòdia i va ser necessari l’ús de la força per a immobilitzar-lo i evitar que es fes més mal.

top 1 santboi 2

Com ja va avançar La premsa del Baix fa unes setmanes, el seu modus operandi sempre és el mateix: roba de nit i força el que sigui (restaurants, escoles, empreses i fins i tot biblioteques). A la seva esquena ja tenia setanta-tres antecedents. Tot un rècord. El passat 23 de gener, els Mossos d’Esquadra el van tornar a detenir, per setanta-quatrena vegada, on se li va imputar deu robatoris a dues empreses, cinc escoles, dos restaurants i una biblioteca municipal, que s’afegeixen al seu trist historial de delinqüència.

Aleshores, el jutge va decretar una ordre que li impedia entrar, romandre i residir al seu municipi, Gavà, però també a Begues, Castelldefels i Viladecans. En cas d’incomplir la decisió judicial el seu destí seria la garjola. Va complir el mandat judicial, però no es va resistir a delinquir de nou, en un municipi que no estava en la seva llista i, per tant, dormirà una temporada a la presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix