Detinguda a Martorell una dona per assetjar i amenaçar de mort Candela Peña

L’actriu gavanenca va aportar més de 40 pàgines amb captures de pantalla de centenars de publicacions i missatges rebuts en el seu compte d'una xarxa social de la qual és usuària

La Policia Nacional ha detingut a la província de Barcelona a una dona per ciberassetjaar durant vuit mesos i enviar missatges amenaçadors, fins i tot de mort, a l'actriu gavanenca Candela Peña i al seu fill.

candelita 1

La detinguda, una dona de 22 anys d'edat, va crear més de 20 perfils falsos amb l'única intenció d'assetjar i amenaçar la coneguda actriu mitjançant milers de missatges amenaçadors, alguns d'ells de mort, que després fins i tot es van fer extensius al fill de Candela Peña, de 10 anys d'edat. La Policia Nacional detalla que en aquests missatges l'arrestada va expressar la seva 'admiració/decepció' i 'amor/odi' de forma indistinta cap a l'actriu, qui va viure una situació encara més angoixant quan els missatges amenaçadors es van ampliar al seu fill, arribant la dona a publicar una foto del menor amb el missatge “Et juro que el mato”. La dona detinguda està acusada dels delictes d'amenaces de mort i d'assetjament a través d'internet.

Captura de pantalla 2022 02 02 a las 11.38.52

La investigació es va iniciar després de la denúncia interposada per l'actriu, on manifestava ser víctima d'un incessant assetjament i amenaces greus de mort, tant contra ella com contra el seu fill, a través de les xarxes socials. En la seva denúncia, la gavanenca va aportar més de 40 pàgines amb captures de pantalla de centenars de publicacions i missatges rebuts en el seu compte d'una xarxa social de la qual és usuària.

En ells, la presumpta autora assetjava la seva víctima amb missatges que li generaven angoixa i preocupació, no només pel seu contingut, sinó per la por a patir algun tipus de dany personal. La incessant escalada de fustigació va arribar a l'extrem de rebre una foto del seu fill de 10 anys amb el missatge “Et juro que el mato”. Tots els missatges provenien de perfils falsos creats amb l'única intenció d'assetjar i amenaçar a la víctima, arribant els agents de la Policia Nacional a comptabilitzar més d'una vintena de comptes creats a les xarxes socials.

Els investigadors van obtenir dades dels perfils com el seu contingut i les dades tècniques associades i, després d'analitzar-los, van aconseguir identificar la usuària i presumpta autora d'aquest ciberassetjament a l'actriu. Després de ser detinguda al seu domicili de Martorell, la Policia Nacional va constatar que la dona vigilava i controlava els moviments de la víctima i sabia on era i què feia en cada moment.

Redacció / Foto: Policia Nacional

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix