Detenen a Gavà el ‘Top 1’ dels delinqüents de la comarca

Imprimeix

Amb setanta-tres antecedents està acusat ara de deu robatoris per la qual cosa el jutge ha decretat una ordre que el priva d’entrar, romandre i residir a Gavà, Begues, Castelldefels i Viladecans

És gavanenc i té només vint-i-cinc anys, però ja compta amb una àmplia trajectòria delictiva que l’ha situat -entre els cossos de policia- com el ‘Top 1’ dels lladres al Baix Llobregat. El seu modus operandi sempre és el mateix: roba de nit i força el que sigui (restaurants, escoles, empreses i fins i tot biblioteques). A la seva esquena ja té setanta-tres antecedents. Tot un rècord.

lladres gava

El passat 23 de gener, els Mossos d’Esquadra el van tornar a detenir, per setanta-quatrena vegada. Se li imputa deu robatoris a dues empreses, cinc escoles, dos restaurants i una biblioteca municipal, que s’afegeixen al seu trist historial de delinqüència.

El jutge ha decretat una ordre que li impedeix, a partir d’ara, entrar, romandre i residir al seu municipi, Gavà, però també a Begues, Castelldefels i Viladecans. En cas d’incomplir la decisió judicial el seu destí serà la presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)