Desmantellen una plantació de marihuana indoor en un pis de Molins de Rei

Imprimeix

Els agents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van detenir al seu interior un home com a responsable de la plantació i van comissar èxtasi, marihuana, substància de tall i cocaïna

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat, van detenir, dijous 20 de gener, un home de 32 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i per un delicte de defraudació de fluid elèctric.

220125 NdP 10 RPMS F3 Mossos dEsquadra

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les sis de la matinada, quan agents de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, en el decurs d'una operació policial, van detectar plantes de marihuana a l'interior d'un pis del municipi. Immediatament, les dotacions policials de la comissaria de Sant Feliu es van adreçar al lloc i van comprovar que a tres de les habitacions de l'immoble, hi havia un total aproximat de 500 plantes de marihuana, algunes d'elles desenvolupades i amb cabdells. Així mateix hi havia un sistema elèctric molt sofisticat, combinat amb una estructura d'irrigació de plantes i estris pel cultiu herbari. A més, els investigadors van trobar en el pis clars indicis que l'home es dedicava a traficar amb diferents substàncies estupefaents, com cocaïna i èxtasi.

220125 NdP 10 RPMS F2 Mossos dEsquadra

Davant les evidències, els agents van detenir l'home que vivia al lloc. L'arrestat, amb sis antecedents policials, alguns d'ells de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial, dissabte 22 de gener, i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra