Presó per a l'autor de dos robatoris en domicili a Sant Esteve Sesrovires

Els agents el van localitzar amagat entre els arbres del jardí, a la zona posterior d'un dels habitatges violentats

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir, el dimecres 12 de gener, un home de 20 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força interior de domicili. Una informació que ja va avançar fa uns dies La Premsa del Baix.

Els fets van succeir al mateix dia, cap a les 2 de la matinada, quan els agents van rebre un avís de la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires d'un possible robatori amb força a l'interior d'un domicili de la població baixllobregatina. Al lloc dels fets, el propietari de l'habitatge va explicar que s'havia trobat una persona a l'interior del seu domicili i que en veure's sorprès va fugir del lloc corrents.

2021 COTXE POLICIA LOCALSES

Minuts més tard, els agents van rebre l'avís que una persona estava intentant accedir a un segon domicili situat al mateix carrer. Les dotacions policials van fer recerca i van localitzar a la zona posterior de l'habitatge, entre els arbres del jardí, un jove amagat. Els agents van localitzar a l'interior de la seva motxilla diversos objectes de valor com joies i telèfons mòbils, propietat del primer requeridor. Davant les evidències, els agents van detenir el jove com a presumpte autor dels dos robatoris amb força interior de domicili, un d'ells en grau de temptativa.

L'arrestat, que ha estat detingut cinc vegades en els últims trenta dies, va passar a disposició judicial, el divendres 15 de gener, i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. Els objectes recuperats ja han estat retornats al seu legítim propietari.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix