Mor un veí de Sant Boi en un accident de trànsit a Vidreres

Imprimeix

Els fets van passar ahir a la nit en el punt quilomètric 6,4 de la C-63 quan han topat frontalment dos turismes

Dues persones han resultat mortes en un accident de trànsit ocorregut anit en la carretera C-63, en Vidreres (Selva), on van topar frontalment dos turismes, ha informat aquest dissabte el Servei Català de Tràfic. L'accident va passar a les 22:03 hores en el punt quilomètric 6,5 de la C-63, on per causes que s'estan investigant es va produir una col·lisió frontal entre dos turismes, mentre que un tercer vehicle es va veure també afectat.

El conductor i únic ocupant d'un dels turismes va morir en el mateix lloc de l'accident. Es tracta d'un home de 56 anys d'edat, JR.I.G., veí de Sant Boi de Llobregat. El conductor de l'altre vehicle va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort aquest matí. Els dos ocupants del tercer vehicle afectat van resultar ferits de caràcter lleu i van rebre l'alta en el mateix lloc de l'accident.

accident vidreres 2

Al lloc del sinistre es van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de fer tasques d'excarceració, i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquestes dues víctimes són ja tres les persones que han mort en els vuit primers dies de l'any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat (arxiu)-Trànsit (arxiu)