Desmantellen una plantació de marihuana a Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

Els agents dels Mossos d’Esquadra van detenir al seu interior de la nau industrial dos homes com a responsables

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el dimecres 29 de desembre, dos homes, de 42 i 49 anys, veïns de Cornellà de Llobregat i Gelida, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a finals del mes de desembre quan els investigadors de la comissaria de l’Alt Penedès van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana, en una nau industrial al municipi de Sant Andreu de la Barca. Els investigadors van continuar les indagacions i es van desplaçar fins a la nau industrial on, el dimecres 29 de desembre, van localitzar dues persones responsables de la plantació de marihuana. Sota la tutela del jutjat de Martorell, es va realitzar una entrada a la nau.

211231 NdP 154 F2 Mossos dEsquadra

En el registre els agents van localitzar una instal·lació, a la totalitat de la nau, dedicada exclusivament al cultiu de marihuana. En total hi havia set sales amb tota la infraestructura necessària per al seu cultiu. Es van comissar més de 700 plantes de marihuana i 14 quilograms d’aquesta planta preparada per a la seva distribució.

Els agents van esbrinar que la nau estava legalment llogada i que el subministrament de llum estava connectat il·legalment a la xarxa de distribució elèctrica. Es calcula que la defraudació de fluid elèctric ascendeix a 28.000 euros. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra