Presó per a dos homes que van robar en domicilis de Sant Esteve Sesrovires

Gràcies a la informació facilitada pels testimonis i per un Policia Local fora de servei les dotacions policials els van localitzar amagats en una zona boscosa després de protagonitzar una espectacular persecució

Com va avançar el passat 15 de desembre La Premsa del Baix, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de  Martorell van detenir, el dimarts 14 de desembre, dos homes, de 38 i 40 anys, com a presumptes autors de cinc robatoris amb força a domicili a Sant Esteve Sesrovires i Lleó.

Els fets van succeir el mateix dia quan els agents van tenir coneixement de dos robatoris amb força a domicilis, en el mateix bloc de pisos, del municipi de Sant Esteve de Sesrovires. Una de les víctimes va sorprendre els autors del robatori i aquests van fugir del lloc amb un vehicle. Cal esmentar que un agent de la Policia Local de Sant Esteve de Sesrovires fora de servei va observar com els autors fugien del lloc i els va intentar aturar, tot i que no ho va aconseguir, l’agent va facilitar a la resta de dotacions policials la direcció de fugida. Immediatament, es van activar tots els recursos policials de la comissaria de Martorell que van iniciar la recerca del vehicle i que, gràcies a la informació facilitada pels testimonis, van localitzar minuts més tard en una zona boscosa del municipi. Una dotació de la comissaria de Martorell va localitzar tres homes en la zona arbrada i en adonar-se de la presència policial van fugir corrents del lloc, però els efectius policials van aconseguir detenir un d’ells. Minuts més tard, una altra dotació policial va aconseguir detenir un segon lladre mentre caminava pel voral de la carretera B-224 en direcció a Martorell.

FG a 7aXEBAmzWB

Posteriorment, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell es va fer càrrec de les diligències i va aconseguir localitzar a Barcelona els apartaments on es trobaven allotjats temporalment els detinguts. Així mateix, durant la instrucció de l’atestat, els investigadors van tenir coneixement a través de la Guàrdia Civil de Lleó que els arrestats formaven part d’un grup criminal que havia comès tres robatoris amb força a interior de domicili més a la ciutat de Lleó.

Finalment, els arrestats van passar a disposició judicial pels cinc robatoris amb força i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix