Una botiga de compravenda d’Esplugues venia joies robades

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones per furtar-les, valorades en uns 18.000 euros, d’una dona d’edat avançada

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria d’Olot van detenir una dona de 48 anys i un home de 56 any, veïns de Sant Joan les Fonts, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

A principis del mes de novembre agents d’aquesta comissaria van rebre la denúncia d’una dona d’edat avançada que els va explicar que li havien desaparegut nombroses joies del seu domicili. La dona va explicar que aquestes desaparicions van coincidir després que una veïna del poble de Sant Joan les Fonts s’oferís a fer-li companyia i a fer-li les tasques domèstiques de la casa després que l’anciana patís un accident i es trenqués el peu.

904e3932 4dc4 4cc3 93fc 1f6d8a67e0dd 16 9 aspect ratio default 0

La veïna li havia sostret les múltiples joies, tals com arracades, anells, cadenes, medalles, totes elles valorades en 17.820 euros aprofitant-se de la bona fe i la vulnerabilitat de la senyora. Aquestes joies havien estat venudes en botigues de compravenda d’or d’Esplugues i Hospitalet de Llobregat, Olot i Vic per part d’ella i d’un home.

Els agents els van detenir el passat 29 de novembre a Olot com a presumptes autors d’aquest delicte de furt. Els detinguts, ella amb antecedents previs, van passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)