Detingut un home per furts a l'autopista pel mètode de "punxarodes"

Va cometre quatre robatoris, un d’ells a Viladecans, i va fer-se amb un botí de més de 12.000 euros

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) van detenir dimarts un home de 47 anys com a presumpte autor de quatre delictes de furt i conduir sense haver obtingut mai el permís.

El primer fet va tenir lloc el passat 17 de setembre a l’AP-7 a l’altura de Salou (Tarragonès). El detingut va apropar-se amb un altre vehicle a la víctima per alertar-li que tenia un problema mecànic. Llavors, quan aquesta va baixar del cotxe per fer les comprovacions va adonar-se que li havien sostret  la bossa de mà així com una gran quantitat de diners que portava en efectiu. En total, el detingut va fer-se amb un botí de prop de 9.000 euros.

8f4a3508 2820 41d4 bbcf ba340d0f0903 16 9 aspect ratio default 0

El segon dels furts va perpetrar-lo un dia després a la mateixa AP-7, a l’altura de Reus (Baix Camp). En aquest cas, el detingut va avisar la conductora d’un altre vehicle d’una avaria motiu pel qual aquesta va aturar-se al voral de l’autopista. Immediatament, la víctima va dirigir-se amb l’home per comprovar l’estat dels pneumàtics. Va ser en aquell precís moment quan aquest va aprofitar per sostreure dues bosses de mà de l’interior del vehicle i va fugir a gran velocitat. En aquest robatori l’import dels objectes denunciats sumava un valor total de 825 euros.

Tot seguit, el lladre va dirigir-se a la C-31, a l’altura de Viladecans, per cometre el tercer dels robatoris. Va utilitzar el mateix modus operandi que en les darreres ocasions i va sostreure objectes valorats en 1.048 euros.

El darrer i últim dels furts el va consumar el 5 de novembre a l’AP-7, al seu pas per la localitat d’Amposta (Montsià). El lladre va aconseguir sostreure diversos objectes valorats en 1.418 euros usant el mateix mètode de distracció.

 exzpjujwgaans7g a489ccd5

Es calcula que el total dels objectes i diners sostrets entre els quatre furts supera els 12.000 euros. El detingut, amb nombrosos antecedents policials per delictes patrimonials, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs i una ordre de no apropament a tota l’AP-7 a nivell estatal.

Redacció / Fotos: Mosso d’Esquadra-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix