Una avaria elèctrica col·lapsa diverses línies de Rodalies

Imprimeix

Va afectar ahir la circulació entre les estacions de Barcelona-Sants i Castelldefels causant un gran malestar entre els usuaris

Una avaria elèctrica de dues hores d'origen desconegut va causar talls i retards en diverses línies de Rodalies de Catalunya des de les 17:30 hores d’ahir dimecres, perjudicant la circulació de les estacions de Barcelona-Sants i Castelldefels i afectant una vegada més el desplaçament de la ciutadania. L'avaria va causant retards de més de mitja hora en les línies afectades causant el malestar dels usuaris de Rodalies de Catalunya que han patit aquest contratemps.

FE7 xADWYAI0ztP

Aquesta avaria, situada en una subestació elèctrica de Can Tunis (Barcelona), va perjudicar el subministrament elèctric i va afectar la circulació entre les estacions de Barcelona-Sants i Castelldefels, sent les línies R2, R2 Sud, R13, R14, R15, R16 i R17 les més perjudicades per aquesta avaria.

retrasos rodalies

Segons fonts de Renfe i al tancament de la present notícia, encara es desconeixia la causa d'aquesta greu avaria, malgrat que molts apunten com a principal causant el temporal que aquests dies assetja Catalunya i que ha deixat destrosses al sud-oest de la comunitat autònoma.

Els tècnics es van desplaçar al punt d'origen de l'avaria i a les 19:00 hores li van posar remei, restablint-se així la circulació i intentant recuperar les freqüències habituals de pas dels trens, segons ha comunicat públicament ADIF per Twitter.

Redacció / Fotos: Arxiu