Detinguts per sostreure palets i revendre’ls a una empresa de Sant Andreu

Els Mossos d’Esquadra van localitzar 920 palets robats valorats en 15.000 euros i van detenir quatre homes

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir els dies 8 i 9 de novembre quatre homes, d’entre 31 i 54 anys, de nacionalitat espanyola i siriana, com a presumptes autors d’un delicte d’apropiació indeguda i un delicte de receptació.

La investigació es va iniciar el passat 19 d’octubre quan el responsable del departament de control d’actius d’una empresa de lloguer d’envasos reutilitzables, amb múltiples seus repartides per tota Espanya, va presentar una denúncia per sostracció de material. Des de l’any 2014 l’empresa havia detectat reiterades sostraccions de palets, valorats en uns 50 milions d’euros, en diferents seus de tot el territori espanyol.

palets copiar

Per aquest motiu, van contractar els serveis d’un detectiu privat que va realitzar un informe exhaustiu que finalment va aportar als mossos. Aquest informe ubicava part del material sostret en dos magatzems ubicats als municipis de Barcelona i de Sant Andreu de la Barca. Concretament, al municipi baixllobregatí es tractava d’una empresa de compravenda de palets i a la ciutat comptal es tractava d’una nau industrial dedicada a la reparació de camions.

Els investigadors van aconseguir identificar tres homes que treballaven per l’empresa denunciant que, després de realitzar el seu treball ordinari com a transportistes, sostreien els palets, els traslladaven a la nau industrial de Barcelona, on els emmagatzemaven fins que ho portaven per a vendre’ls a l’empresa de Sant Andreu de la Barca. Així mateix, els agents van aconseguir localitzar un total de 600 palets propietat de l’empresa denunciant al magatzem de Sant Andreu de la Barca, i un total de 320 palets al magatzem de Barcelona.

FEUtEPjXEAAnruJ

Finalment, el 8 i el 9 de novembre, els investigadors van detenir tres camioners per apropiació indeguda i un treballador de l’empresa de Barcelona, que va vendre palets sostrets a l’empresa de Sant Andreu de la Barca, per receptació. El total de material recuperat té un valor d’uns 15.000 euros.

Els arrestats, després de declarar en seu policial van quedar en llibertat a l’espera que els citi el jutge.

Redacció / Fotos: Mosso d’Esquadra-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix