Detenen al Prat a un fugitiu en cerca i captura des de fa deu anys

Imprimeix

L'arrestat va ser reconegut en el seu lloc de treball per un agent de la Policia Nacional encara que utilitzava una identitat falsa per a tractar d'ocultar-se al nostre país

Agents de la Policia Nacional han detingut a l'interior d'un concessionari de cotxes al Prat de Llobregat a un fugitiu buscat per l'Audiència Nacional des de fa més de deu anys per un suposat delicte de tràfic de drogues, mentre aquests agents realitzaven labors de recerca alienes a aquesta persona. Un dels agents va reconèixer a un dels treballadors del concessionari, ja que el mateix va ser detingut pel mateix policia l'any 2009 per una Ordre Europea de detenció d'Itàlia.

FD am2hWQB42P5n

En cridar-li pel seu nom es va girar ràpidament, comprovant que es tractava de la persona que estava buscada des de llavors. El detingut anava indocumentat i va afirmar dir-se d'una altra manera per a evitar la detenció, si bé, finalment reconeixeria la seva veritable identitat manifestant que portava esperant aquest moment més de deu anys. El fugitiu va ser detingut per agents de la Comissaria Local de Cornellà de Llobregat i lloc a la disposició del Jutjat requeridor.

Redacció / Fotos: Policia Nacional (arxiu)