Comença el judici de la violació múltiple a Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

Els fets van passar el maig de 2018 després d'una nit de festa a una discoteca de Molins de Rei i la víctima diu que els agressors se la van endur tancada al maleter del cotxe

Avui ha començat a l’Audiència de Barcelona el cas de la violació múltiple a una noia a Sant Boi de Llobregat. La víctima ha relatat davant el jutge que els agressors se la van endur tancada al maleter del cotxe, després d'assaltar-la a l'aparcament d'una discoteca de Molins de Rei. Cal recordar que els fets van passar la matinada del 19 de maig de 2018 després d'una nit de festa. La noia, sota els efectes de l'alcohol i la cocaïna, es va quedar sola quan va tancar el local després d'haver discutit amb una amiga i els agressors haurien aprofitat la seva vulnerabilitat per pujar-la al cotxe a la força i traslladar-la de Molins a Sant Boi. "Em van agafar dels cabells i em van arrossegar fins al maleter", ha manifestat. Al contrari, alguns dels amics dels acusats asseguren que la noia va pujar voluntàriament al vehicle.

Els fets

La noia ha explicat que durant la nit del 18 de maig va consumir una quantitat important d'alcohol, cocaïna i haixix i que va estar a la discoteca Be-Disco de Molins de Rei fins al tancament, pels volts de les sis del matí del dia 19. En sortir la noia es va adonar que havia perdut la bossa de mà i el telèfon mòbil, el que li va generar una petita discussió amb la seva amiga.

 capturadepantalla20180625ales175908 dca677fc

És en aquest moment quan un grup de nois la va assaltar a l'aparcament i, segons ha descrit, li van estirar dels cabells i la van arrosegar fins el maleter del cotxe. Els Mossos d’Esquadra que han declarat al judici han afirmat que aquests fets no s'han pogut acreditar i creuen que la noia va pujar al vehicle "voluntàriament", una tesi que també han exposats alguns testimonis i amics dels acusats. Posteriorment, els agressors haurien conduit fins a un descampat de Sant Boi on es va consumar l'atac. La noia recorda la presència de "quatre o cinc" homes, però que van ser tres els que la van violar. Després de l'agressió, la noia es va tornar a quedar sola i relata que va caminar fins a l'estació de Sant Boi de Llobregat a la recerca d'ajuda.

780 0008 5745075 cf391bb12d8b29a733bebb8817ea9303ver2

Els tres acusats està previst que declarin dilluns. La Fiscalia demana 44 anys de presó per a cadascun d'ells per l'agressió sexual. A un d'ell a més, li afegeix tres anys més, fins als 47, per un delicte de revelació de secrets per la difusió de les fotografies de la noia que es van fer després de la violació.

Records “borrosos”

Durant la seva declaració al judici, la noia ha explicat que al llarg d'aquests tres anys ha tingut diversos buits de memòria i que fins i tot va assistir a teràpia per intentar "recuperar records". La noia, finalment, va acabar ingressant a un psiquiàtric i manté que alguns records són encara "borrosos".

Aquesta circumstància provoca dubtes a les parts durant el judici, especialment en alguns elements clau, com la identificació del vehicle dels agressors així com algunes característiques físiques dels homes que la van assaltar. Ella va identificar un noi amb un tatuatge al coll que no va acabar sent l'agressor, sinó un amic d'ells i que ni tan sols va participar dels fets.

mossos desquadra

La seva identificació, però, va permetre als investigadors arribar fins als presumptes agressors. Durant el judici, la víctima ha arribat a insinuar que en les primeres declaracions als Mossos d’Esquadra la van pressionar per declarar coses de les quals ella no estava convençuda. Els agents han negat aquest extrem, però si admeten que el relat de la noia era inconnex.

Redacció / Fotos: Arxiu