Declarats culpables d’assassinat els autors de la dona cremada a Begues

Un d’ells, l’amant, se li aplicarà l’agreujant de parentiu mentre que un quart acusat ha quedat absolt

El jurat popular ha declarat per unanimitat culpables d'assassinat tres dels quatre acusats per la mort d’una dona, trabada cremada a Begues el 2017. Un d'ells, l'amant de la dona, se li aplicarà l'agreujant de parentiu. El quart acusat ha quedat absolt. El judici s'ha fet els últims dies a l'Audiència de Barcelona.

Captura de pantalla 2021 10 22 a las 10.53.55

El cos de la dona mig calcinat el va descobrir un caçador el matí del 28 de desembre en un camí de terra proper a unes vinyes de Begues, a l'alçada del quilòmetre 15,3 de la carretera BV-2411. Anava indocumentada i l'estat en què es trobava el cos va dificultar la identificació uns quants dies. Un mes després, els investigadors van establir un dispositiu que va permetre detenir dos homes i una dona a l'Hospitalet de Llobregat i un altre home a Vilanova i la Geltrú. Tots són de nacionalitat espanyola, d'entre 43 i 31 anys i amb antecedents policials.

1516876103 801071 1516876232 noticia normal

La fiscalia demanava al principal acusat 23 anys de presó per assassinat amb l'agreujant de parentiu, deu i vuit anys als seus dos acompanyants, i deu anys més de llibertat vigilada, a més de prohibició d'acostament o comunicació amb la família de la víctima. També els demana tres anys de presó més per tinença il·lícita d'armes. Al quart acusat li demana cinc anys de presó per tinença il·lícita d'armes i encobriment, però ara ha estat absolt. A tots quatre els demana una indemnització de 100.000 euros per a la mare de la morta i 60.000 euros a cadascun dels seus germans.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix