Desmantellada una plantació de marihuana en una nau industrial d’Abrera

Imprimeix

Els agents van detenir quatre homes com a responsables en el moment que sortien de la instal·lació i han ingressat a la presó

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el dilluns 13 de setembre, quatre homes de nacionalitat albanesa, de 20 a 33 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de juliol quan els agents van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial a Abrera. Els investigadors van comprovar que la nau, que desprenia una forta olor característica de les plantes de marihuana, disposava d’un sistema de ventilació i un sistema de videovigilància. Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van detectar una escomesa elèctrica clandestina, amb el corresponent perill de provocar un incendi, que donava corrent a la nau sense ser enregistrada pel comptador.

marihuana abrera 2

Finalment, el 13 de setembre, els agents van detenir quatre homes en el moment que sortien de la nau industrial. En el marc del registre, els investigadors van localitzar la infraestructura necessària per a la plantació, totalment equipada i preparada, i van intervenir unes 2.700 plantes de marihuana en fase avançada de creixement.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra