Desmantellada una plantació de marihuana en una nau industrial d’Abrera

Els agents van detenir quatre homes com a responsables en el moment que sortien de la instal·lació i han ingressat a la presó

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el dilluns 13 de setembre, quatre homes de nacionalitat albanesa, de 20 a 33 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de juliol quan els agents van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial a Abrera. Els investigadors van comprovar que la nau, que desprenia una forta olor característica de les plantes de marihuana, disposava d’un sistema de ventilació i un sistema de videovigilància. Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van detectar una escomesa elèctrica clandestina, amb el corresponent perill de provocar un incendi, que donava corrent a la nau sense ser enregistrada pel comptador.

marihuana abrera 2

Finalment, el 13 de setembre, els agents van detenir quatre homes en el moment que sortien de la nau industrial. En el marc del registre, els investigadors van localitzar la infraestructura necessària per a la plantació, totalment equipada i preparada, i van intervenir unes 2.700 plantes de marihuana en fase avançada de creixement.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix