Detenen un home per cinc robatoris a cases de Sant Just Desvern

Imprimeix

Sempre utilitzava el mateix modus operandi, saltava la tanca perimetral i forçava un dels accessos al domicili amb la intenció de sostreure joies i productes de cosmètica

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van detenir, el dimarts 14 de setembre, un home de 41 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat com a presumpte autor de cinc robatoris amb força interior de domicili i un delicte de danys.

E MC23UWYAQb5Sv

La investigació es va iniciar a començaments del mes de juliol quan els investigadors van tenir coneixement de quatre robatoris, amb poques setmanes de diferència, a una mateixa casa de Sant Just Desvern. El lladre inclús, en alguna de les ocasions, s’havia pres les begudes en llauna de la nevera del domicili violentat i les havia llençat al jardí. Els investigadors, durant el mes d’agost, també van tenir coneixement el lladre havia intentat un cinquè robatori a una altra casa del mateix municipi.

El lladre sempre utilitzava el mateix modus operandi, saltava la tanca perimetral i forçava un dels accessos al domicili amb la intenció de sostreure joies i productes de cosmètica. Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges de vídeo enregistrades per les càmeres de seguretat els agents van aconseguir identificar el presumpte autor, un home veí de l’Hospitalet de Llobregat.

E hlZCvXoAYwwzX

Així mateix, els agents van esbrinar que el lladre, posteriorment als robatoris, havia venut les joies a diverses botigues de compra venda d’or. Finalment, el 14 de setembre, els investigadors el van detenir al seu domicili.

E mhUk9XMAAP05k

El detingut, amb tres antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra