L’home trobat mort al Prat era el pare que va matar el seu fill a Barcelona

Imprimeix

Els forenses determinaran les causes de la mort del presumpte parricida que, segons els primers indicis, s'hauria penjat d'un arbre

Els Mossos d'Esquadra han trobat al Prat de Llobregat (Baix Llobregat) el cadàver de l'home que el passat 24 d'agost va assassinar presumptament el seu fill en un hotel de Barcelona i que s'hauria suïcidat després del crim, segons han informat fonts de la policia catalana.

cos trobat prat home

El jutjat d'instrucció 1 del Prat de Llobregat, en funcions de guàrdia, va procedir ahir a la tarda a fer l'aixecament del cadàver que “ha estat plenament identificat com el de l'home acusat de la mort del seu fill en un hotel de Barcelona el passat mes d'agost”, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La comitiva judicial, conformada per la jutge de guàrdia, el lletrat de l'administració de justícia, la fiscal i el forense, es van desplaçar al lloc on hi havia el cos.

Fonts de la Policia Local han especificat que el cadàver ha estat trobat en una zona boscosa del barri de les Palmeres del Prat de Llobregat, a prop de l'aeroport de Barcelona, i de fet el terreny és titularitat d'Aena. Els forenses determinaran les causes de la mort del presumpte parricida que, segons els primers indicis, s'hauria penjat d'un arbre.

Precisament, va ser als voltants de l'aeroport del Prat on es va perdre la pista de Martín Ezequiel, de 44 anys d'edat, després que aquest fugís de l'hotel saltant la tanca de la piscina de l'establiment, tal com van captar les càmeres de seguretat després de, presumptament, matar el seu fill de dos anys. L'home estava desaparegut des que el passat mes d'agost va ser trobat a l'habitació d'un hotel de l'avinguda del Paral·lel de Barcelona el cadàver del seu fill de dos anys, al qual presumptament va matar per venjar-se de la mare.

trobat cos prat

Després hores d'infructuosa recerca, els Mossos van penjar la seva foto a les xarxes socials al costat d'una detallada descripció física, demanant la col·laboració ciutadana per poder localitzar-lo.

Agents de la Guàrdia Urbana van trobar el menor en una habitació de l'hotel Concòrdia, situat a l'avinguda del Paral·lel de Barcelona, inconscient i amb la cara morada, sense que els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que van intentar reanimar-lo poguessin fer res per salvar-li la vida. Tot apunta que va ser la pròpia mare la que va alertar la policia després de rebre missatges amenaçadors del pare del nen, del qual estaria en procés de separació, com”te'n penediràs.”

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Prat