Descarrila un tren de Rodalies al Prat de Llobregat

Imprimeix

No hi ha hagut ferits i els viatgers afectats els han transbordat a un altre comboi

Segons informa Renfe, la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat ha quedat interrompuda cap a les 17.40 hores, després que un tren de Rodalies de la línia R-2 sud descarrilat al canviar d’eix per entrar a l’estació del Prat de Llobregat. El lloc del sinistre, intersecció amb la via principal de l’R-2, ha fet que afecti totes les línies de rodalies i mitja distància que van des de Barcelona cap al sud de Catalunya. Els trens Regionals del corredor sud, R13, R14, R5, R16 i R17 s'estan desviant per Vilafranca.

P120601125 bona

El comboi ha sortit de l’eix, però, segons Renfe, no s’han registrat danys personals i els viatgers han sigut transbordats mitjançant passarel·les d’intercomunicació a un altre tren situat en paral·lel. Al tancament de la present notícia, la companyia està gestionant el transport alternatiu per als viatgers.

Renfe està destinant personal d'informació i atenció al client als punts afectats a més d'informar a través de tots els seus canals de comunicació. Tècnics s’han desplaçat al punt per valorar l'afectació i procedir a realitzar les tasques d'encarrilament.

Redacció / Fotos: Bernat Borràs