Descarrila un tren de Rodalies al Prat de Llobregat

No hi ha hagut ferits i els viatgers afectats els han transbordat a un altre comboi

Segons informa Renfe, la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat ha quedat interrompuda cap a les 17.40 hores, després que un tren de Rodalies de la línia R-2 sud descarrilat al canviar d’eix per entrar a l’estació del Prat de Llobregat. El lloc del sinistre, intersecció amb la via principal de l’R-2, ha fet que afecti totes les línies de rodalies i mitja distància que van des de Barcelona cap al sud de Catalunya. Els trens Regionals del corredor sud, R13, R14, R5, R16 i R17 s'estan desviant per Vilafranca.

P120601125 bona

El comboi ha sortit de l’eix, però, segons Renfe, no s’han registrat danys personals i els viatgers han sigut transbordats mitjançant passarel·les d’intercomunicació a un altre tren situat en paral·lel. Al tancament de la present notícia, la companyia està gestionant el transport alternatiu per als viatgers.

Renfe està destinant personal d'informació i atenció al client als punts afectats a més d'informar a través de tots els seus canals de comunicació. Tècnics s’han desplaçat al punt per valorar l'afectació i procedir a realitzar les tasques d'encarrilament.

Redacció / Fotos: Bernat Borràs

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix