Mor un veí d’Olesa de Montserrat en un accident de moto

Tenia 46 anys i ha passat en el punt quilomètric 161 de l’AP-7, al terme municipal del Papiol

El conductor d'una moto, veí d'Olesa de Montserrat, ha mort en un accident ocorregut aquest diumenge en l'AP-7, al Papiol en topar dues motocicletes, ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'accident ha ocorregut al voltant de les 13:52 hores en el punt quilomètric 161 de l'AP-7, al terme del Papiol, on una motocicleta ha col·lisionat amb una altra que circulava per davant per causes que s'estan investigant, encara que se sap que una d'elles va fer un moviment brusc.

imatge darxiu duna moto accidentada 5e248388b9a41

El conductor de la moto que circulava per darrere ha caigut a l'asfalt i ha mort, mentre que el seu acompanyant ha quedat ferida de caràcter menys greu i ha estat traslladat en l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Bellvitge.

La víctima és un home de 46 anys, J.M.G., veí d'Olesa de Montserrat, segons ha informat el Servei Català de Tràfic.

Al lloc de l'accident s'han desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats i l'helicòpter medicalitzat del SEM. L'accident ha fet que durant dues hores només es pogués circular per un carril en l'AP-7 en sentit sud.

Amb aquesta nova víctima són ja 91 les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit ocorreguts a la xarxa viària interurbana de Catalunya, de les quals més d'una tercera part, 32 en concret, eren motoristes.

Redacció / Fotos: Trànsit-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix