Ingressen a presó dos homes per un narcoassalt a Corbera de Llobregat

Els assaltants van sostreure 200 plantes de marihuana de la casa on van lligar al propietari, el van colpejar i li van disparar al cap

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC), pertanyents a la Unitat Territorial d’Investigació de la Regió Policial Metropolitana Sud, van detenir, el dimarts 6 de juliol, quatre homes, de nacionalitat espanyola i marroquina, 23 a 39 anys i veïns d’Igualada i Rubí com a presumptes autors dels delictes de temptativa d’assassinat, detenció il·legal, robatori amb violència a casa habitada i salut pública.

La investigació es va iniciar a partir d’un assalt violent a un domicili de Corbera de Llobregat el passat 15 de febrer. Els assaltants van irrompre de nit en un domicili amb la intenció de sostreure la producció d’un cultiu de marihuana. Els assaltants van lligar i retenir els tres ocupants de la casa, i al propietari el van colpejar amb violència per tot el cos i li van disparar al cap. Els assaltants es van endur de la casa 200 plantes de marihuana.

Durant la investigació es van identificar als membres del grup i finalment, el 6 de juliol, es van fer cinc entrades i escorcolls a Corbera de Llobregat, Igualada i Rubí i es van detenir els quatre integrants del grup, com a presumptes autors dels delictes de temptativa d’assassinat, detenció il·legal, robatori amb violència a casa habitada i salut pública.

E5hhas9WQAMC5Rn

En l’escorcoll, a banda d’obtenir nous indicis de participació en l’assalt a la casa de Corbera de Llobregat, es va recuperar el material de dotació policial que utilitzava el grup per fer-se passar per policies en els seus robatoris a altres traficants. Entre aquests objectes hi havia insígnies policials, rotatius blaus, armilles i samarretes amb els distintius propis de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, a més de material de telecomunicacions propi de la policia.

També es va localitzar en un dels domicilis bosses amb cabdells de marihuana i  3 kg d’haixix, així com 1.500 euros en efectiu i un vehicle emprat en l’assalt del dia 15 de febrer.

E57XUQXWUAIB6f7

A més, en un local regentat per dos dels investigats se’ls va comissar també més de 7.000 esqueixos i 250 “plantes mare”, d’on s’extreuen els esqueixos. Cadascun d’aquests té un valor aproximat de dos euros en el mercat negre i els venien a altres cultivadors/traficants de marihuana.

Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 6 de Sant Feliu de Llobregat, el qual va decretar l’ingrés a presó per a dos d’ells.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix