Presó per l'autor d'un robatori violent en un domicili d’Olesa

Imprimeix

L’arrestat, veí d’Esparreguera, va colpejar la víctima quan el va sorprendre robant de matinada a casa seva

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el dilluns 5 de juliol, un home, de 21 anys i veí d’Esparreguera, com a presumpte autor d’un robatori violent a l’interior d’un domicili, lesions i amenaces.

Els fets van succeir la matinada de l’11 de juny d’enguany quan el propietari d’un habitatge ubicat a Olesa de Montserrat va sorprendre robant a casa un home que, en veure’s sorprès, el va amenaçar i colpejar. El lladre es va endur aparells electrònics, objectes de valor i diners de l’habitatge. Durant les tasques d’investigació els mossos van identificar l’autor del robatori violent, un home amb antecedents per fets similars sense domicili conegut.

olesa mosso violent 2

Pocs dies després, el 16 de juny, va haver una temptativa de robatori amb força en un altre domicili d’Olesa de Montserrat quan dos homes van intentar accedir en un domicili des d’un arbre proper a la balconada exterior. Posteriorment, els investigadors van identificar els dos autors, un d’ells el mateix que havia fet el robatori violent a interior de domicili del dia 11.

El 27 de juny la Guàrdia Urbana de Barcelona va identificar un home també amb antecedents delictius, el qual portava el telèfon mòbil sostret en el primer domicili, tot i no ser l’autor material del robatori. Els agents van denunciar aquest home per una apropiació indeguda i van retornar el telèfon mòbil al seu legítim propietari.

E5dayWRXIAMUSTV

Finalment, el 5 de juliol els investigadors van localitzar i detenir l’autor del robatori violent de l’11 de juny a Olesa de Montserrat. L’arrestat, amb tres antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta a l’espera de localitzar el segon autor dels robatoris.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra