Els Mossos busquen una pratenca per apunyalar la parella de Morad

Imprimeix

Se sospita que l’agressora, excompanya sentimental del raper hospitalenc, està amagada amb la complicitat de la seva família

Els Mossos d’Esquadra busquen una noia de 26 anys, veïna del Prat de Llobregat, com a presumpta autora de diversos apunyalaments a una altre noia a L’Hospitalet el passat 27 de juny.

Els fets es van produir al voltant de les set del matí quan una dona va accedir al domicili del pis del raper Morad, ja que tenia les claus del pis. L’agressora, exparella sentimental del cantant hospitalenc, va apunyalar diversos cops a una noia de 25 anys i de nacionalitat francesa i marroquina que es trobava en aquell moment al domicili. Les ganivetades van ser superficials i no van afectar a òrgans vitals. Posteriorment, la pratenca es va donar a la fuga. La víctima va ser traslladada a un centre hospitalari on ja l’han donada d’alta.

morad mdlr 899x600

Al tancament de la present notícia, els agents policials autonòmics no havien trobat l’agressora tot i ser identificada per Morad, i sospiten que podria estar amagada per la seva família.

Redacció / Fotos: Arxiu