Agredeixen dos treballadors municipals de l’Ajuntament de Viladecans

Després de ser increpats per persones desconegudes per la col·locació d’unes pilones van rebre cops de puny i van punxar una de les rodes del seu vehicle amb una navalla

Dos treballadors municipals de la Brigada de l’Ajuntament de Viladecans que estaven realitzant tasques de col·locació d’unes pilones a l’avinguda Mil·lenari (barri de Can Palmer), van ser increpats per persones desconegudes el passat dilluns 28, al voltant de les 8.15 hores. Els recriminaven perquè no volien que es fes la instal·lació de pilones.

Captura de pantalla 2021 06 30 a las 18.57.29

Els companys van respondre que ells rebien ordres i que, per tant, havien de fer la seva feina. Va ser llavors quan les esmentades persones van passar de les paraules a les mans, agredint a cops de puny els treballadors, i punxant amb una navalla una de les rodes del vehicle municipal. Els dos companys ja han presentat la corresponent denúncia davant els Mossos d’Esquadra. D’altra banda, segons fonts del sindicat CCOO, el consistori municipal, a més de presentar-ne la pròpia pels danys generats, també es personarà en la causa oberta pels treballadors. Al tancament de la present notícia, l’Ajuntament no havia condemnat les agressions.

viladecans ajunta

La zona de Can Palmer és especialment conflictiva. En el seu moment s’hi va reforçar la presència policial durant uns mesos i, fins i tot, l’any 2014 es va produir un tiroteig entre els propis veïns del barri.

Des de la Secció Sindical de CCOO, de l’Ajuntament de Viladecans es demana a l’equip de govern que “el personal municipal que hagi d’anar-hi a fer cap mena d’actuació tinguin protecció policial durant la de realització de les seves tasques professionals” i lamenten “els fets i esperem que l’Ajuntament prengui les mesures necessàries per assegurar les condicions i seguretat en el treball del seu personal.”

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix