Detenen un home a Esplugues per presumpte agressor sexual

Imprimeix

El succés ha passat aquesta matinada en un carrer del municipi baixllobregatí

Un home ha estat detingut aquesta matinada a Esplugues de Llobregat com a presumpte autor d'una agressió sexual en la via pública, segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra.

El fet hauria tingut lloc cap a les 04.40 hores en un carrer de la localitat del Baix Llobregat, i se suma a l'agressió homòfoba que han patit dos joves en el districte de Gràcia de Barcelona, cap a les 04.10 hores de la matinada, i que han requerit atenció hospitalària.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, a través del seu compte de Twitter ha lamentat aquests fets i ha considerat que mentre n'hi hagi “no podem parlar de normalitat. Perseguirem l'odi i la discriminació amb tota l'energia, i acompanyarem a les víctimes.”

E4lkPpWWYA8SIVy

Per la seva banda, la conselleria d'Igualtat i Feminismes, també a través de Twitter, ha mostrat el seu suport a les víctimes, alhora que destacava: “No esteu soles”, informant de la xarxa d'assessorament que existeix, tant per a les víctimes de violència masclista com per les de violència LGTBI.

Redacció / Foto: Arxiu-Mossos d'Esquadra