Macrobotelló al Parc Agrari del Baix Llobregat

Centenars de persones van celebrar una revetlla de Sant Joan sense control i sense cap mesura de seguretat contra la COVID-19

Amb les platges tancades per una decisió dels diferents ajuntaments del litoral baixllobregatí amb l’objectiu d’evitar grans aglomeracions de persones, la revetlla de Sant Joan es va traslladar al Parc Agrari.

Centenars de persones, de totes les edats, es van aplegar en una coneguda masia -al terme municipal del Prat de Llobregat- on la música, l’alcohol i les drogues no van faltar. A més, diverses concentracions més petites es van distribuir per tot el Camí de la Ribera així com a l’interior de la zona agrícola on la festa i el descontrol va ser la tònica: llançament de petards amb el risc que comportava de provocar un incendi, cap mena de mesura de protecció per a la Covid-19 (sense distància física entre persones, cap ús de la mascareta, grups heterogenis, etc) i, a més, els participants van trepitjar i orinar/defecar a la zona de cultius.

macrobotelló 2 bona

macrobotello 3

Des de la tarda del 23 de juny fins a primeres hores del matí de l’endemà la disbauxa incontrolada va ser la gran protagonista davant la nul·la presència policial (Policia Local del Prat de Llobregat i Mossos d’Esquadra). Fins i tot un redactor de la nostra publicació va ser testimoni d’una patrulla de mossos que es va aturar a cent metres d’un botellot d’unes cinquanta persones i, després d’un parell de minuts, va girar cua i va marxar del lloc.

macrobotellot 4 bona

Desfilada de taxis

El més curiós és que al ‘total desconeixement’ que tenien les forces policials del macrobotelló pratenc, els que van fer el seu ‘agost particular’ van ser els taxistes, amb l’arribada a la zona de desenes de vehicles per dur els participants de la festa als seus respectius domicilis o, possiblement, altres indrets per continuar ‘la marxa’.

taxi macrobotelló

Nul dispositiu policial

Amb la celebració d’aquesta gran festa il·legal es va posar en evidència la falta d’un dispositiu policial al Parc Agrari tot i l’anunci un dia abans d’un desplegament de milers d’agents per evitar les aglomeracions de persones -no eren permeses-. No va haver-hi cap sanció i els participants i els organitzadors del macrobotelló van poder marxar impunes. Això sí deixant la zona agrícola afectada totalment bruta de restes d’ampolles i gots així com menjar i altres residus. No va haver-hi cap incident destacat. I és que la festa va ser ‘molt sonada’.

Redacció / Fotos: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix