Un tècnic de softbol acusat d'abusar sexualment de menors nega els fets

Imprimeix

La mare d'una de les denunciants assegura que l'home va reconèixer que amb una de les nenes havia comès un “error” i el tècnic explica que “eren mostres de confiança”

L'entrenador del CBS Sant Boi acusat d'abusar sexualment de tres de les seves jugadores menors d'edat el 2018 ha negat els fets durant el judici celebrat aquest dilluns. L'home ha assegurat que els habituals cops de palmell al cul denunciats durant els entrenaments eren “mostres de confiança” i que els missatges pujats de to que els enviava eren “de broma”. També ha negat haver tocat els genitals “voluntàriament” a una de les noies a la piscina de casa seva, ni fer un petó amb llengua a un altre al seu cotxe. Les denunciants han declarat que l'home es va aprofitar de la relació de confiança que tenien i la mare d'una d'elles ha assegurat que l'acusat va reconèixer que amb una d'elles havia comès un “error.”

3ee8845a857c0f63769de05bc785e0bc

Tot i que inicialment a l'escrit d'acusació només constava que una de les noies era menor de 16 anys, durant el judici s'ha corregit aquest aspecte, ja que totes elles estaven per sota d'aquesta edat. Concretament, una tenia tretze anys en el moment dels fets i les altres dues 15. Això ha fet que la pena sol·licitada per fiscalia i acusació particular hagi passat dels tretze als quinze anys per tres delictes d'abús sexual continuat a menors de 16 anys. També es reclama per l'acusat una pena de cinc anys de llibertat vigilada per cada delicte.

Redacció / Fotos: Arxiu