Presó provisional per la dona que va tallar el penis al seu cap

Imprimeix

Està acusada d'un delicte de lesions greus amb instrument perillós que es va produir en un bar de Sant Andreu de la Barca

El jutjat d'instrucció 3 de Martorell ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona que la matinada de dimarts passat va tallar el penis al seu cap del bar de Sant Andreu de la Barca on treballava, que, segons la detinguda, intentava agredir-la sexualment. La dona està acusada d'un delicte de lesions greus amb instrument perillós.

bar mossos sant andreu

Fonts properes al cas han assenyalat que les primeres recerques i indicis recollits pels agents, que durant el dia d'ahir van prendre declaracions a testimonis, no concorden amb la versió de la dona.

Els fets van ocórrer cap a les dues de la matinada del dimarts, quan l'home es va presentar a la comissaria de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca amb ferides de gravetat a la zona genital, per les quals va ser intervingut a l'Hospital de Bellvitge, on segueix ingressat. Seguidament, la dona també es va presentar a les dependències de la Policia Local reconeixent l'autoria de les lesions i explicant que ho havia fet perquè l'home l'havia obligat a mantenir relacions sexuals no consentides en diverses ocasions.

Redacció / Fotos: Arxiu