Els Mossos investiguen la mort d'una nena de 4 anys a Sant Joan Despí

Imprimeix

El SEM ha pogut reanimar la mare que ha estat traslladada a un centre hospitalari en estat molt greu i, posteriorment, ha estat detinguda com a presumpta autora de l’assassinat de la seva filla

Agents de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud investiguen les circumstàncies de la mort d’una nena de 4 anys en un domicili del barri de Sant Pancraç del municipi de Sant Joan Despí.

ASSASSINAT SJD 2

Al voltant de les 18.30 hores els agents de la policia autonòmica han rebut un avís segons el qual hi hauria dues persones mortes, mare i filla, en un domicili de Sant Joan Despí. Quan els agents hi han arribat han constatat que la filla estava morta, però el SEM ha pogut reanimar la mare que ha estat traslladada a l’Hospital Moisès Broggi en estat molt greu. Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, la dona ha estat finalment detinguda. Fonts properes al cas apunten que la principal hipòtesi és que la mare, de 35 anys, hauria assassinat la filla per sobredosi de pastilles i després s'hauria intentat suïcidar.

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet. El cas es troba sota el secret de les actuacions.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Mar Vila