Cadela Peña demana “socors” policial per ciberassetjament

Imprimeix

L’actriu gavanenca també denuncia la difusió a Instagram d'una fotografia en la qual apareix ella amb el seu fill en braços i una amenaça de mort dirigida al seu fill

L'actriu gavanenca Candela Peña ha denunciat a les seves xarxes socials les amenaces que ha rebut contra ella i el seu fill i ha llançat un crit de “socors” a la Policia Nacional, ja que fa un temps que està patint aquesta situació.

En els seus 'stories' d'Instagram, la protagonista de la sèrie 'Hierro' demana acabar amb l'anonimat digital i fa públics tant els insults i amenaces que ha rebut com els perfils de les persones que els han proferit.

pena candela 660x439

“No tolerin el maltractament”, “por”, “ajuda”, són missatges que llança Peña etiquetant a la Policia Nacional. També denuncia la difusió en aquesta mateixa xarxa social d'una fotografia en la qual apareix ella amb el seu fill en braços i una amenaça de mort dirigida al seu fill.

La guanyadora de tres premis Goya i actual col·laboradora del programa La Resistencia de Movistar va començar a fer públics alguns missatges de ciberassetjament fa una setmana i en vista que ha seguit rebent-los ha elevat el to de la seva denúncia.

Redacció / Fotos: CP-Arxiu