Cadela Peña demana “socors” policial per ciberassetjament

L’actriu gavanenca també denuncia la difusió a Instagram d'una fotografia en la qual apareix ella amb el seu fill en braços i una amenaça de mort dirigida al seu fill

L'actriu gavanenca Candela Peña ha denunciat a les seves xarxes socials les amenaces que ha rebut contra ella i el seu fill i ha llançat un crit de “socors” a la Policia Nacional, ja que fa un temps que està patint aquesta situació.

En els seus 'stories' d'Instagram, la protagonista de la sèrie 'Hierro' demana acabar amb l'anonimat digital i fa públics tant els insults i amenaces que ha rebut com els perfils de les persones que els han proferit.

pena candela 660x439

“No tolerin el maltractament”, “por”, “ajuda”, són missatges que llança Peña etiquetant a la Policia Nacional. També denuncia la difusió en aquesta mateixa xarxa social d'una fotografia en la qual apareix ella amb el seu fill en braços i una amenaça de mort dirigida al seu fill.

La guanyadora de tres premis Goya i actual col·laboradora del programa La Resistencia de Movistar va començar a fer públics alguns missatges de ciberassetjament fa una setmana i en vista que ha seguit rebent-los ha elevat el to de la seva denúncia.

Redacció / Fotos: CP-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix