Dispositiu de Mossos d’Esquadra per droga al Baix Llobregat

Els agents han realitzat entrades i escorcolls a Santa Coloma de Cervelló, Sant Andreu de la Barca i Abrera on presumptament s’explotava persones a les quals s’obligava a treballar en el cultiu de marihuana

Els Mossos d'Esquadra estan desenvolupant des de primera hora del matí dues operacions contra dues bandes de narcotraficants a la província de Lleida i a la comarca del Baix Llobregat. Segons han informat la policia autonòmica, a la nostra comarca hi ha un dispositiu de la Divisió de Recerca Criminal que actua contra una banda que explotava persones a les quals obligava a treballar en el tràfic de marihuana.

Captura de pantalla 2021 05 31 a las 10.15.44

Sant Andreu de la Barca

En el marc d'aquesta operació, s'ha efectuat una entrada i escorcoll a la localitat de Santa Coloma de Cervelló. També s’ha fet una altra al carrer Granada del polígon industrial de Sant Andreu de la Barca. D’altra banda, Abrera ha estat també un dels municipis afectats.

La investigació està sota el secret de sumari i, a hores d’ara, l’operació encara no està tancada per la qual cosa els Mossos d’Esquadra no han facilitat més informació i el balanç final del dispositiu.  

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix