Troben el cos sense vida d’un noi desaparegut a Pallejà

Imprimeix

Segons fons policials no hi ha indicis de criminalitat i ara s’iniciarà una investigació per aclarir les causes de la seva mort

La recerca del jove desaparegut des d’ahir diumenge 9 de maig a Pallejà no ha tingut un final feliç. Segons comuniquen els Mossos d’Esquadra, el cos sense vida del noi s’ha trobat aquest migdia a prop de la zona del Repetidor, al municipi baixllobregatí.

Els Mossos d’Esquadra, la Policia Local de la localitat així com nou dotacions i un helicòpter de Bombers de la Generalitat han iniciat aquest matí un ampli dispositiu de recerca d’un home, de 22 anys i veí de Pallejà. La família, que ja coneix el tràgic desenllaç, va alertar ahir de la desaparició.

Captura de pantalla 2021 05 10 a las 17.45.40

Aquest matí es va localitzar el seu vehicle a la zona del Repetidor del municipi baixllobregatí amb les portes obertes, però sense el jove. La recerca s’ha centrat en la pista forestal pallejanenca així com als municipis veïns.

Segons la policia autonòmica, el cos s’ha trobat sense indicis de criminalitat i, a partir d’ara, s’iniciarà una investigació per aclarir les causes de la seva mort.

Dol Oficial

L’Ajuntament de Pallejà ha volgut mostrar el seu condol en nom de tots els pallejanencs i pallejanenques, i l’alcaldessa, Ascensión Ratia, ha decretat Dol Oficial per demà a tot el municipi.

Redacció / Fotos: Arxiu