Detingut un home per conduir begut i contra direcció a l’A-2 a Cornellà

L’arrestat va fer cas omís dels senyals policials i va continuar la seva marxa posant en risc la resta d’usuaris de la via, que van haver d’esquivar-lo, fins que els agents van aconseguir que s’aturés

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir, el diumenge 2 de maig, un home de nacionalitat espanyola, de 24 anys i veí de Rubí, com a presumpte autor d’un delicte de conduir sota els efectes de l’alcohol, conducció temerària i originar un greu risc per a la circulació.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 2.00 hores, quan una dotació de trànsit, a l’autovia A-2, va observar un turisme que circulava en sentit contrari pel carril esquerre. Immediatament els agents van alertar la resta de dotacions policials i van iniciar el seguiment amb els rotatius i utilitzant els senyals acústics per tal d’aturar el vehicle i alertar la resta d’usuaris de la via.

mossosscf

El conductor va fer cas omís dels senyals i va continuar la seva marxa pel carril esquerre. Durant el seguiment el conductor va fer esses d’esquerra a dreta, durant més de dos kilòmetres, a pocs centímetres de col·lidir amb la barrera que separa els dos sentits de la marxa i dos vehicles van haver de realitzar maniobres evasives per evitar la col·lisió.

Finalment, van aconseguir aturar-lo a l’altura de Cornellà de Llobregat i retirar-lo de la via amb seguretat. El conductor, sota la influència de begudes alcohòliques, es va sotmetre a les proves d’alcohol amb un resultat de 0,95 mg/ l d’aire expirat.

Davant dels fets, els agents van detenir l’home que està citat per comparèixer davant del jutge.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix