Detenen un home a Sant Feliu que acabava de cometre un robatori violent

Imprimeix

El lladre, veí de Viladecans, havia sostret un vehicle d’un taller a Sant Boi de Llobregat i el van localitzar mentre intentava treure diners d’un caixer automàtic amb la targeta de crèdit que no era seva

Els Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir, el divendres 16 d’abril, un home de nacionalitat espanyola, de 39 anys i veí de Viladecans, com a presumpte autor de dos delictes de robatori o furt d’ús de vehicle,  un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat, un delicte de furt i un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 12 hores, quan els agents van tenir coneixement que una persona havia sostret un vehicle d’un taller mecànic a Sant Boi de Llobregat. Dues hores més tard, una dotació policial va localitzar el vehicle sostret aparcant, en un carrer de la zona del centre, a Sant Feliu de Llobregat. Els agents van observar com un home sortia del seu interior, es dirigia, precipitadament, cap a un caixer automàtic proper i introduïa una targeta bancària. Els agents es van apropar i l’home, en adonar-se’n de la presència policial, va donar una empenta a un dels agents, li va llençar un objecte i va sortir corrents del lloc tot i que van aconseguir aturar-lo. Durant l’escorcoll van localitzar una targeta bancària a nom d’una altra persona,  les claus d’un segon vehicle i  una gavardina a l’interior del turisme. Finalment, la dotació policial davant les evidències va detenir l’home.

 libanes 9baa5578

Posteriorment, els agents van comprovar que la targeta bancària i l’abric provenien d’un robatori amb violència i intimidació, comès instants abans, al barri barceloní de Sarrià-Sant Gervasi, a Barcelona. El lladre, des del cotxe sostret, s’havia aturat al costat de la víctima, que en aquell moment estava carregant la compra en un vehicle, i havia forcejat amb aquesta amb la intenció d’endur-se la bossa de mà i l’abric.

EzWW9mnUYAQy6TO

Així mateix, els agents van esbrinar que les claus d’un segon vehicle corresponien al furt d’una bossa de mà i la sostracció d’un turisme a la via pública, el 13 d’abril a Sant Boi de Llobregat i recuperat el mateix dia a Viladecans.

L’arrestat, amb divuit antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra