Nova macrooperació contra el tràfic de marihuana a Sant Vicenç i Martorell

Imprimeix

A l’operació han intervingut efectius dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil amb una desena de detinguts

Com ha avançat La Premsa del Baix aquest matí, els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil han dut a terme una operació conjunta per desarticular una xarxa dedicada al tràfic de marihuana en diferents poblacions de la província de Barcelona (Barcelona, Sant Vicenç dels Horts, Martorell, Hospitalet, Castellbisbal i Gelida). Hi ha hagut una desena d’entrades amb almenys deu detinguts.

robos domicilios provincia barcelona 5 570x340

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, l'operació s'ha iniciat poc després de les sis d'aquest matí quan agents dels tres cossos de seguretat han començat a realitzar entrades i registres en diferents localitats de l'entorn metropolità de la capital catalana.

Ey gDnFWUAYamYM

Les mateixes fonts han indicat que aquesta operació no està relacionada amb la protagonitzada ahir pels Mossos i la Policia Nacional a Catalunya i Astúries, en la qual més de cinquanta persones van ser detingudes durant la desarticulació d'una banda d'origen xinès dedicada al tràfic internacional de drogues, sobretot marihuana, i al blanqueig de capitals.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil (arxiu)-Mossos d'Esquadra (arxiu)