Desarticulen un grup de narcotraficants a Catalunya i Astúries

Imprimeix

Un dels municipis afectats ha estat Martorell, on els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han entrat en una nau del Polígon Industrial El Congost

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han engegat a primera hora d'aquest matí una operació conjunta a Catalunya -àrea metropolitana i Camp de Tarragona- i Astúries per desarticular una organització criminal dedicada al tràfic internacional de drogues, especialment marihuana, i el blanqueig de capitals.

Segons han informat tots dos cossos policials, es tracta d'un grup d'origen xinès i en conjunt s’han realitzat un total de vint-i-tres entrades i registres, a més de practicar diverses detencions. A Catalunya, l'operació està a càrrec de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos i els agents estan realitzant una vintena de registres a diverses localitats catalanes, entre elles a Martorell.

Ey6JWfzWUAIPCN

Precisament al municipi del Baix Llobregat Nord han entrat en una nau del Polígon Industrial El Congost. Els agents policials han realitzat diverses detencions, de la cinquantena que s’han realitzat en el dispositiu policial.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra